Retourneren

Retourneren | aangeven binnen 14 dagen na ontvangst

We vergoeden alleen ongebruikte en onbeschadigde producten in de originele verpakking. Heeft het artikel duidelijke gebruikssporen die te verwijten zijn buiten het enkel bekijken en proberen van het product, behouden wij het recht om niet tot volledige terugbetaling over te gaan.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Retourneer je bestelling 14 dagen na ontvangst gratis in ons magazijn of stuur het pakket met de juiste frankering retour via PostNL.

Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van jouw bestelling. In deze tijd kun je je bestelling herroepen. Na herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Lees hier alle informatie over herroepen.

Je kunt jouw bestelling gratis terugbrengen naar ons magazijn in: Bennekom

Molenstraat 135C 6721 WL in Bennekom LET OP DIT KAN ALLEEN OP AFSPRAAK !

Tel:085 060 1976

Komt het je niet uit om ons magazijn te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. We verzoeken je hiervoor het retourformulier in te vullen en dit samen met de producten in dezelfde verpakking terug te sturen. Let op zorgvuldige verpakking en verzending. Zorg tevens voor voldoende frankering. We storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na het retour ontvangen van het artikel terug op je bankrekening. Dit doen wij niet contant.

De directe kosten van het terugzenden van de producten komt voor jouw rekening. Je kunt deze terugsturen naar:
STAHLWERKNEDERLAND Roghorst 9 6708KA Wageningen Nederland

Bestellingen op maat of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden omdat deze gemaakt zijn op basis van jouw specificaties.