Ons verhaal

STAHLWERK 

ontworpen om te overtuigen! Als een van de toonaangevende bedrijven op de markt biedt STAHLWERK zijn klanten sinds 1998 producten van topkwaliteit en premium kwaliteit. De sleutel tot duurzaam groeiend succes ligt in een continu hoog productieniveau in combinatie met een uitzonderlijke service die niets te wensen overlaat.Precies op elkaar afgestemde fabricageprocessen, een hoog expertise niveau van onze medewerkers en professionele ondersteuning van onze klanten, ook na aankoop, kenmerken het bedrijf tot op de dag van vandaag. Meer dan 300.000 tevreden klanten in heel Europa vertrouwen op onze expertise.

Het hoogste niveau van kwaliteit en veiligheid

Ons in-house kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat wordt voldaan aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, die niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook veel verder gaan dan de algemeen geldende normen. Daarom worden niet alleen de gebruikte materialen en componenten gecontroleerd, maar ook de werk- en fabricageprocessen binnen het bedrijf en bij de leveranciers ter plaatse – dit maakt een continu hoog productieniveau mogelijk. Zo bieden we onze klanten al meer dan 20 jaar de grootst mogelijke zekerheid in de gebruikelijke premium kwaliteit.

Uitgebreide klantenondersteuning

Uitstekende service, snelle reactietijden en uitgebreide ondersteuning betekenen het hoogste niveau van beveiliging en economie voor onze klanten. STAHLWERK biedt hiervoor een uiterst professionele serviceafdeling met een in-house werkplaats, die altijd beschikbaar is als competent contactpersoon – voor, tijdens en na de aankoop.

Onderzoek & Ontwikkeling

Onze ingenieurs en technici werken continu aan het optimaliseren van onze apparaten en aan het gericht verbeteren van individuele systeemcomponenten. Op deze manier kunnen we de laatste technologische ontwikkelingen direct in het concept opnemen en ook rekening houden met wensen en suggesties van klanten.

Breed productportfolio

Naast lasmachines, plasmasnijders, compressoren en accessoires, biedt STAHLWERK een breed assortiment reserve- en slijtdelen. Standaard componenten zijn altijd op voorraad zodat wij indien nodig adequaat en zonder tijdverlies kunnen reageren.

Duurzaamheid door continue kennisgroei

Altijd up-to-date – ondanks het toch al hoge niveau van expertise, vertrouwt STAHLWERK op voortdurende kennisgroei en interdisciplinaire uitwisseling tussen zijn medewerkers. Voor dit doel is het bedrijf lid van de Duitse Vereniging voor Lastechniek eV.Het doel is om onze competenties voortdurend uit te breiden door middel van professionele en op behoeften gebaseerde training en, last but not least, om nieuwe normen te ontwikkelen die de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid verbeteren. op de lange termijn.

Geschiedenis

STAHLWERK kan terugkijken op een lang en traditioneel verleden. Er is veel veranderd in meer dan 20 jaar geschiedenis, maar de claim om topproducten van premium kwaliteit te produceren is gebleven. De focus ligt nog steeds op eerlijk vakmanschap. Dit idee is stevig verankerd in ons denken en doen en loopt als een rode draad door de geschiedenis van het bedrijf vanaf de oprichting tot nu.

vooruitzichten

Vandaag staat de naam STAHLWERK voor een merk van internationaal belang en is de ontwikkeling van het bedrijf nog lang niet voorbij. Steeds weer zorgen nieuwe productideeën en technologische ontwikkelingen ervoor dat onze kerncompetenties worden uitgebreid. Aangezien onderzoek & ontwikkeling, productie, verkoop en kwaliteitsmanagement in één hand zijn, kunnen zowel het dienstenaanbod als de klantenservice continu worden geoptimaliseerd en uitgebreid.

Overtuig uzelf van onze uitzonderlijke service en profiteer van onze ervaring!

https://stahlwerknederland.nl